UW AFSPRAAK MET DE GESCHIEDENIS ÉN DE TOEKOMSTDit jaar viert Opel z’n 120-jarig bestaan op het autosalon.

Opel 120 Jaar

Dit jaar viert Opel z’n 120-jarig bestaan op het autosalon. Met onder meer de Opel GT X Experimental in wereldpremière en nog een andere verrassing van wereldformaat! En daar kan u bij zijn. Want op het autosalon krijgt u niet alleen de mooiste saloncondities van Opel, maar ook het mooiste wat technologie vandaag te bieden heeft. Bezoek de Opel stand op het autosalon in paleis 4.

Al 120 jaar ontwerpt Opel auto’s die vol innovaties zitten. Auto’s die aan de hoogste, Duitse kwaliteit en degelijkheid beantwoorden. Maak kennis met de 120 Years Models. Zoals de Astra, Corsa en Grandland X SUV. Dat zijn rijkelijk uitgeruste wagens met een hoog totaalvoordeel. Bekijk de 120 Years Models hier.

Opel 120 Jaar

Ook de Opel SUV's met hun krachtige design kan u op onze stand vinden. Zoals de Grandland X die een krachtig design verenigt met baanbrekende technologie in een ruime SUV. De Grandland X is de ultieme mix van dynamiek en veelzijdigheid. Ontdek de Grandland X hier. 

Als kers op de taart kan u, naast het volledige Opel bedrijfswagengamma, de nieuwe Combo en Combo Life op het salon bekijken. Met nog meer laadruimte, nog meer praktische opbergvakken en nog meer comfort werd de Opel Combo verkozen tot ‘International Van of the Year 2019’. Dat is de meest begeerde titel voor een lichte bedrijfswagen. Ontdek de Opel Combo hier.

Opel 120 Jaar

(www.van-of-the-year.com/winner.html)