Acquire

Wie zijn we?

Garage Sarrazijn, uw partner in het

verfijnen van uw dagelijks mobiliteit!

 

Reeds meer dan 20 jaar ervaring samen met een professionele aanpak en een persoonlijk contact, zijn onze sterkste troeven.

De garage is centraal gelegen langs de Nieuwpoortlaan te Lombardsijde, kortom uw opel-verdeler voor de regio Nieuwpoort-Middelkerke-Westende.

Als erkend verkooppunt- en hersteller bieden wij u :

- Het beste advies bij de aankoop van uw nieuwe Opel, demovoertuig of uw tweedehands Opel;

- Een showroom waar de wagens tentoongesteld zijn en u in de gezellige wachtruimte van een kop koffie kan genieten;

- Een professionele zorg voor uw Opel dankzij onze goede uitgerust werkplaats met 5 bruggen, een wielgeometrie in 3 dimensionaal, een diagnosecomputer, de modernste remtester, het automatisch airco vulstation en onze service takeldienst die altijd voor u klaar staat;

- De geruststelling om u één van onze 7 vervangwagens aan te bieden;

- Herstellingen van ruiten;

- Onderhoud en herstelling van alle merken;

- De dienst aan om met uw wagen naar de autokeuring te gaan.

 

Na de aankoop van uw nieuwe- of tweedehandswagen kunt u in onze garage blijvend terecht voor de verdere zorg aan uw auto (onderhoud, herstellingen, enz...). U bent tevens welkom indien uw wagen niet in onze garage werd aangekocht.

Wij staan altijd voor u klaar! Daarom hebben wij ook gezorgd voor uitgebreide openingsuren! We zijn open van maandag tot vrijdag vanaf 08u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 19u00. Op zaterdag zijn we open van 08u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00. Op zondag zijn we gesloten.

Als u een voorkeur hebt voor een wagen en u vindt deze niet, laat het ons dan weten, wij helpen u graag verder zoeken!


Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel aankoop van uw nieuwe of tweedehands wagen, als voor het zorgen dat uw wagen in topconditie blijft!